VIL DU SPARE PENGER NÅR DU HANDLER PÅ NETTET?

Jeg har nettopp begynt å bruke noe som er kalt Ebates. Det er en nettside som du går via når du skal handle på internett. Sida sammarbeider med flere nettbutikker, blant annet Ebay.

Jeg har lenge vært skeptisk til det når jeg hørte Youtube Guruene snakke om det for jeg tenkte at det kun funka i USA, men neida! Funker fint for oss Nordmenn også!!

Det er virkelig et genialt konsept. Alt man trenger å gjøre er å melde seg opp, og huske å gå via den siden hver gang man handler. Greit, det er ikke all verdens penger man kan "tjene" på det, men det samler seg opp etterhvert! Og pengene kan utbetales til paypal eller i form av sjekk.

Absolutt noe jeg kan anbefale dere som liker å handle på nettet.

Hvis du bruker linken nedenfor får du i tillegg 5$ som en bonus for at du meldte deg opp! Men husk, det er ikke noe utbetaling før man har handlet for over 25$ via ebates. 

 

Klikk på meg for å melde deg opp og få 5$ bonus!

 

Dere taper INGENTING på det! Kun Cashback!! Og selvom dette innlegget høres ut som reklame er det IKKE det. Jeg assosieres ikke med dette firmaet i det hele tatt, jeg ville bare at dere også skulle kunne ta del i noe så genialt som dette!

 

- Mona.

5 kommentarer

themakeupartist

16.mai.2011 kl.16:20

Så genialt!

Takk for tipset :D

sminkeskapet

16.mai.2011 kl.18:47

Hmmm. Jeg har også hørt om dette, men jeg er litt skeptisk. :D

Monica

23.mai.2011 kl.20:40

Flott tips, vurderer å melde meg inn :)

Marie

27.jun.2011 kl.00:17

Har du sluttet å skrive blogg? :(

MakeupChat - Mona

29.jun.2011 kl.23:13

Marie: Nei, jeg har bare hatt det så innmari travelt de siste månedene! Håååper virkelig å få begynt igjen snart! :D

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits