I NEED YOUR FEEDBACK

Jeg ser at det er veldig lenge siden jeg har postet "Dagens Sminke" innlegg, noe jeg virkelig savner å gjøre. Det er jo trossalt på grunn av min kjærlighet for sminke at jeg startet denne bloggen. Derfor har jeg tenkt å begynne å lage slike innlegg igjen. Men før jeg begynner med det vil jeg gjerne ha litt feedback fra dere. Hvilke type looks ønsker dere å se? Fargerrike? Naturlig hverdagssminke? Hva er det som interesserer dere, og som får dere til å få lyst til å lese/se et "Dagens Sminke" innlegg?

  vs- Mona.

bloglovin

6 kommentarer

themakeupartist

25.apr.2011 kl.12:25

Begge deler :))

CAM

25.apr.2011 kl.14:07

Jeg liker å se mest av fargerike looks;)

Alexandra ♥

25.apr.2011 kl.14:32

Begge deler, du kan jo variere :)

katrinestest

25.apr.2011 kl.19:42

Ja takk begge deler! En av de tingene jeg liker er variasjon, så at du veksler mellom stiler vi kan kopiere og stiler vi kan bli inspirert av er jeg storfan av!

Iselin - Mommy and fashion

25.apr.2011 kl.20:20

Jeg liker best naturlige :)

jane

25.apr.2011 kl.23:29

begge deler!! personlig tenker jeg at det er nyttigst å lese tips til hverdagssminke, da dette naturligvis er noe de fleste har "mer bruk for".. men det er sykt fett å se hvor kreativ du er også!

...så ja.. litt av alt! :)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits