THE PERFECT PALETTE

Denne paletten var del av julekolleksjonen til MAC for et par år siden, og er etter min mening en av de mest perfekte ferdiglagde palettene som finnes på markedet. Grunnen til dette er at man kan gjøre så utrolig mye med fargene man får. Nei, det er ikke noen knall farger, men man får seks farger som er utrolig allsidige, og som kan gi et gjennomført look uten å måtte bruke masse tilleggs farger.

Scant, Gorgeuos, Satin Taupe, Ambiance, Dark Devotion, Carbon

Dessverre er ikke akkurat denne paletten i produksjon lenger, men fargene er lett tilgjenglig. Carbon og Satin Taupe selges i enslig form, og de fire andre fargene kan lett erstattes med lignende farger.

Hensikten med dette innlegget er ikke å få dere til å kjøpe denne paletten, men heller det å gi inspirasjon til dere som kanskje vurderer å begynne å samle på øyenskygger, og hvilke anbefalinger jeg ville gitt dere!

Som sagt er Carbon og Satin Taupe lett tilgjenglig i butikk, og de andre limited edition fargene i paletten ville jeg erstattet med farger som for eksempel Mylar, Ricepaper, Elektra og Charcoal Brown.

 

Hvilke farger finnes i  deres starter/basic palette?

 

- Mona.

bloglovin

Én kommentar

Ingvild

25.apr.2011 kl.00:53

Jeg bruker egentlig bare 88 palettene fra Coastal Scents, perfekt for meg kan bare velge og vrake hvilke farger jeg vil ha da :D

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits