CORAL LIPS FOR SPRING

Det er ingenting jeg assosierer mer med vår enn fersken/coral fargede lepper. Det er så sommerslig og passer perfekt når sola skinner utenfor! Selv har jeg alltid syntes at fersken er en utrolig fin og flatterende farge til bruk på både lepper og kinn.

Hvorvidt man vil bruke en knallfarget eller en nedtonet versjon av fargen er helt opp til deg selv. Personlig liker jeg best de som lener seg over på det nøytrale spekteret til hverdags, men det hender at jeg slår meg løs og rocker en knallfarget variant på fest.

Ferskenfargede leppestifter jeg eier fra MAC.
Her varierer det fra den mest knall fargede, Toxic Tale (bakerst til venstre) til mer nøytrale, Lollipop Loving (miderste rad til høyre)

 

Hvilken farge rocker du på leppene i vår?

 

- Mona.

bloglovin

2 kommentarer

Gøril

23.apr.2011 kl.13:10

Jeg liker mer 'gjennomsiktige' farger om du skjønner. slike med bare litt farge og som skinner kjempe mye, også setter jeg pris på en del glitter også. ;)

Men de var veldig fine de derre! Kunne tenke meg å bruke noen av de fargene, faktisk!
På leppene mine denne våren rocker det en rød leppestift med gullshimmer fra MUS som heter Chicco, helt fantastisk!

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits