OMTALE - LAURA MERCIER Secret Camouflage Concealer

 Jeg er alltid på utkikk etter den perfekte concealeren, og da jeg var i London i november benyttet jeg sjansen til å kjøpe Laura Mercier Secret Camouflage concealeren som er mye omtalt rundt om på nettet.

Første inntrykket var at den var utrolig hard og vanskelig å legge fint på huden. Den har en "waxy" konsistens, som gjør det ugunstig å bruke den med sminkekoster. Jeg fant fort ut at denne får best resultat ved å bruke fingrene. På denne måten blir produktet varmet opp, og concealeren glir letter og gjevnere på huden.

Noe jeg liker med denne er at den kommer med to forskjellige farger. Den ene er lys og har en gul undertone, mens den andre er mørkere og har en ferskenfarget undertone. På grunn av dette gir concealeren muligheten til å mikse sammen de to fargene til den rette nøyansen til de forskjellige stedene på ansiktet. At den ferskenfargede delen kan brukes alene under øynene er også et pluss.

OPPSUMMERING:

+ Produkt i to farger, åpner mulighetene for miksing av farger til perfekt nøyanse.
+ Bra holdbarhet
+ Behøves nødvendigvis ikke å settes med pudder.

- Hard konsistens
- Kan kun brukes med fingerene. Pga bakterier minsker holdbarheten
- Vanskelig å få tak i
- Dyr!

 

Absolutt verdt et forsøk for dere med normal til fet hud, men anbefales ikke til tørr hud.

Et bra, men ikke unikt produkt. 

4 av 6 stjerner.

 

- Mona.

bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits