UPDATES

Har endel updates å dele med dem, så for korthetens skyld kommer en liste nedenfor!

1. Påskeferien har begynt, og jeg og familien min har reist inn på hytta vår hvor sminke og neglelakk er det siste jeg driver med. Uansett, det kan hende jeg finner noen innlegg som ikke krever at jeg har sminkekolleksjonen min i nærheten.

2. Fire av neglelakkene mine har kommet, så fort jeg får tatt bilder av dem kommer det et "pakke i posten" innlegg. Venter fortsatt på to pakker som er på vei!

3. Jeg har filmet sminkekolleksjonen min. Usikker på om jeg vil bruke den. Jeg er redd dere kommer til å bli direkte sjøsyk av å se på den, så på den fronten er jeg fortsatt ubestemt. Jeg lurer på om jeg heller skal filmen en kortere oversiktsfilm og deretter ta bilder av de forskjellige skuffene og deres innhold. Hva tenker dere om det? Eller vil dere veldig gjerne ha film av hele kolleksjonen?

4. 23 mai reiser jeg og en kompis til New York i 10 dager, så etter den turen blir det garantert flere innkjøps innlegg. Jeg ser for meg at det blir en del shopping der! Gleder meg veldig! Om noen har shopping tips i forhold til New York blir jeg veldig glad for tips! Jeg var i New York i fjor også, men da reiste jeg med familien, og det ble ikke så alt for mye shopping.

 

- Mona.

bloglovin

Én kommentar

God påske :D Gleder meg til pakke i posten innlegg. Kos deg på hytta.

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits