HVORDAN JEG ORGANISERER SMINKEN MIN

Avstemmingen var ganske klar. 21 stk svart ja, og 1 svarte nei, så da blir det blogginnlegg med sminke- og neglelakksamlingen min.

Jeg er allerede igang med å ta bilder, er ferdig med alle neglelakkene, så nå gjenstår bare sminken. 
Jeg venter på "neglelakkhjul" som jeg har bestilt fra ebay, så jeg vil vente til disse kommer til å poste innlegg av neglelakkene før disse kommer slik at dere kan få se fargene på neglen.

Mens jeg tar bilder og forbereder alt tenkte jeg at jeg skulle gi dere en liten "sneek -peek" av hvordan jeg organiserer sminken min.

So without further ado..

 

Glasspulten jeg sitter ved. Som belysning har jeg tre spottere i taket, og to bordlamper. Foreløpig er lysforholdene ikke helt optimale, så de skal fikses på.

Til venstre: Closeup av hva som står på bordet. Accessories"stativet" mitt med ringer, armbånd og smykker. Speilet mitt med to speil (et vanlig og et forstørrende). Speilet har også en skål som jeg bruker til å oppbevare de produktene jeg bruker hver dag. Bak står body splash fra BBW og parfymer fra Armani og Lush. Itillegg ligger det et par skitne koster som må vaskes.
Miderste bilde: Sminkekommoden min fra BikubenHobby. Skuffene er organisert iforhold til hvor produktene brukes. f.eks lepper, ansikt, øyenskygger osv...
Til høyre: Plastskuffene mine fra Biltema. Her oppbevarer jeg Lush produktene mine. Øverste skuff er ansiktsprodukter og kroppskremer/massasjeoljer ect. Miderste skuff er kroppssåper, skrubber ect. Nederste skuff er hårprodukter. Itillegg har jeg plastikkboksen som står ved siden av, hvor jeg oppbevarer badebomber og boblebiter. I kurven har jeg alt fra deodorant, hårspray, hårstrikker/klemmer osv..


Dette oppbevarer jeg på toppen av kommoden min. To glass til sminkekoster, et glass til duftlys/telys, og en tekopp fra Kremmerhuset med alle stud-øredobbene mine. Bak finner man brush cleanser og anti-bac.

Et bilde av det kaotiske jeg kaller neglelakksamlingen min. Den er lite organisert atm pågrunn av de swatchhjulene jeg venter på. I kurven ved siden av oppbevarer jeg neglelakkfjerner, q-tips, pads, konad og paljetter/rhinestones.

 

Hvordan oppbevarer dere sminken deres?

- Mona.


bloglovin

8 kommentarer

Matilde-Legg meg til som venn

13.mar.2011 kl.18:56

Jeg har sminken min i ulike toalettvesker :)

Hva syns du om bildene på bloggen min?

Legg meg gjerne til som venn :)

Anna

13.mar.2011 kl.19:32

For en fantastisk sminkesamling og d?ven til et system! Og Mathilde kan bare pelle seg i nesa (eller et annet sted), reklamering er bare skittent og lame. PLIIIZZ A.

MakeupChat - Mona

13.mar.2011 kl.20:15

Anna: Hihi :) Takk!
Wow så ryddig og fint :D Jeg har neglelakkene mine i en Helmer fra Ikea. Men han er full snart, så må finne på en ny løsning siden jeg ikke har plass til en til ;p

Birgit

13.mar.2011 kl.22:59

Jeg har lagt ut på bloggen min om hvordan jeg oppbevarte sminken min før, og hvordan jeg oppbevarer den nå.

Viss du vil sjekke ut :)

Jade

13.mar.2011 kl.23:54

Så flotte de glassene til sminkekostene var! Hvor har du kjøpt de?

MakeupChat - Mona

13.mar.2011 kl.23:59

Jade: Fant dem i interiøravdelingen på Byggmakker ;)

hoyesensmakeupandbeauty

14.mar.2011 kl.11:32

alltid spennende å se hvordan andre oppbevarer sminkesamlingen sin :)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits