TOPP 5 SMINKEKOSTER

Selv om jeg postet et topp 5 sminkekost innlegg tildlig ifjor høst, vil jeg som del av denne "topp 5" serien poste en oppdatert liste. Ja, mange av kostene er de sammen, men det viser egentlig bare hvor glad jeg er i de kostene!

Anyways...

Sminkekoster er alfa omega for bra sminke. I dette innlegget har jeg tenkt å vise dere mine topp 5 sminkekoster. Disse kostene bruker jeg HVER GANG jeg sminker meg.

 

Sigmax F80 flat top
Den beste foundation kosten jeg har. Funker supert til både flytende foundation og pudder.MAC 224
Desidert min favoritt av alle blending kostene jeg har til øyne. Duser ut, men plasserer farge akkurat der du vil ha det også.MAC 219
Det blir ikke skikkelig smokey eye uten denne! Perkt til smudging og dusing av farge både på over- og underlokk.MAC 208
My holy grail øyenbrynskost. Tynn og stiv som resulterer at jeg får farge akkurat der jeg vil ha det. Itillegg blir linjene krispe og rene.


MAC 187
Perfekt til blush, contour og highlight. Gjør jobben for deg og passer på at du ikke ser ut som en klovn.
 

- Mona.

bloglovin

2 kommentarer

Monica

13.mar.2011 kl.20:18

Liker godt dine topp fem innlegg ;) Jeg har veldig lyst på MAC 219 og 224, og lysten ble ikke mindre nå ;)

19.mar.2012 kl.19:44

Elsker topp fem innlegg jeg også! Så får vi litt tips om hva som er verdt å svi av pengene på! De beste tipsene er om sminke, sminkekoster og lush, synes jeg :-) Samme som Monica sa; lysten blir ikke mindre, hehe!

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

22, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits