KONKURRANSE HOS DEPEND!

bildet er lånt fra Depend sin blogg

Jeg har lenge likt Depend sine små søte minilakker. De var av de første neglelakkene jeg kjøpte da jeg først begynte å bruke neglelakk. Gjennom årene har jeg prøvd meg på mange forskjellige farger.

Jeg husker fortsatt den første fargen jeg kjøpte. Den var en nydelig lilla shimmer neglelakk, som i senere tid ble neglelakken jeg brukte til å markere sminkekostene mine med. Uheldigvis gikk fargen ut av produksjon og jeg måtte ta i bruk en annen farge, så jeg har ikke noe bilde av dem med lakken på.

Depend kjører for tiden en konkurranse på bloggen deres, dependcosmetic.blogg.no, hvor man kan vinne fransk manikyrsett, neglefil og manikyrsett i etui.

For dere som ikke har hørt om konkurransen oppfordrer jeg alle å delta. Depend har veldig god kvalitet på produktene sine, og konkurranser er alltid morsomme å delta i!

 

- Mona.

bloglovin

2 kommentarer

~Fredrikke~

08.mar.2011 kl.12:45

Mona er et kjempe fint navn♥

sminkeskapet

08.mar.2011 kl.14:32

ÅÅÅÅ! tusen takk for de gode tipsene! googler butikkene as we speak!

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits