OMTALE ZOYA REMOVE+ NEGLELAKKFJERNERJeg bruker alltid neglelakk på neglene, og har etter flere års bruk med dette, brukt utallige mengde og merker av neglelakkfjerner. Noen bra, og noen dårlige. Jeg har ofte hørt snakk om Zoya sin neglelakkfjerner, men har aldri hatt mulighet til å  få tak i den, men etter litt nettsurfing fant jeg den på ebay. Prisen ble omkring 20 dollar inkl. frakt, som igrunn ikke er så altfor gale om den holder det den lover. Og det gjør den.

Det første man legger merke til er den spesielle flasken. Den har en innebygd pumpe som gjør at det er veldig lett å kontrollere bruken, og man får akkurat nok på bomullspaden.

Den lukter lite og mildt, noe som absolutt er en bra ting hvis man sitter inne på et lite rom og fjerner neglelakken. Den er utrolig drøy. Den fjerner lett neglelakken på opptil 4-5 negler med kun to pump på en bomullspad.

Sammen med SayAnythingBrooke´s metode for fjerning av glitterneglelakker fjerner den glitteret lett som en lek.

Den er lite uttørkende på neglebåndene, og er både mild på huden og neglene! Absolutt et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen!

Det eneste negative jeg kan si om den er at den ikke er så lett å få tak i.

6 av 6 stjerner!

 

-Mona.

 

bloglovin

3 kommentarer

katrinestest

08.mar.2011 kl.15:52

Kjipt med produkter som er gode og ikke lett å få tak i :S Leiter selv etter en god neglelakksfjerner, de vanlige billigmerkene funker ok til å fjerne lakk med når lakken er nøytral, men på glitter og skarpe farger funker det jo ikke :S Får snuse litt på denne. HVilken selger brukte du?

sminkeskapet

08.mar.2011 kl.16:14

Oooo! denne tror jeg at jeg vil ha!!! :D

MakeupChat - Mona

08.mar.2011 kl.16:36

katrinestest: Jeg brukte http://myworld.ebay.com/cleopatrastyle-usa/?_trksid=p4340.l2559

Veldig fornøyd, kjapp shipping og ingenting søling under sending :)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits