TITT TEI, HER ER JEG!?

Ja, det er nok flere som ikke hadde regnet med å høre noe mer fra meg her på bloggen. Jeg forsvant helt av verdens overflate nå i jul når egentlig hele livet mitt snudde seg på hodet.

Det har seg slik at jeg har bodd i oslo og gått på Arkitektur- og Designhøgskolen der nå i et og et halvt år, men nå i jul bestemte jeg meg for å slutte på studiene pågrunn av at det ikke var det rette for meg. Pågrunn av dette så ble hele hverdagen min helt snudd på hodet. Jeg flyttet tilbake til Haugesund uten tingene mine, men var etter hvert nødt til å fly over og hente sakene mine.

Nå har jeg endelig etter to måneder flyttet skikkelig inn hos mamma?n og pappa?n min i Haugesund, hvor jeg har tenkt å bo til høsten. Jeg har pusset opp rommet mitt, og etter en lørdagstur på Ikea føler jeg meg endelig ?hjemme? på rommet mitt. Sminken, neglelakken og alt det jentete der er med, og har endelig fått sin plass på rommet.

Etter denne altfor lange pausen håper jeg virkelig at jeg skal komme i gang med bloggen på nytt! Jeg har virkelig savnet å blogge og tror det skal bli deilig å komme i gang igjen!

For tiden er jeg på familiens landsted uten noen form for sminke osv, men det kan hende jeg finner på noen andre former for blogginnlegg som jeg kan bidra med.

- Mona

5 kommentarer

Kristine

06.mar.2011 kl.19:47

Velkommen tilbake! Har savnet innleggene dine!
Godt å se du er tilbake :)

Line S

06.mar.2011 kl.23:33

Koselig at du blogger igjen!

Malene Seth

07.mar.2011 kl.09:18

TUSEN takk for at du sa ifra om palettene til meg. Hadde vært kjedelig å bestilt uekte! :) Kan ikke tenke meg fargene er så veldig bra heller, når det er en palett med SÅ mange farger... Fin blogg du har! tusen takk for at du stakk innom meg :) Har lagt ut noen facecharts på bloggen, så sjekk de ut :) :)

katrinestest

07.mar.2011 kl.14:59

Velkommen tilbake Mona, vi har som jeg har nevnt før savnet deg (ja, jeg skriver vi, for jeg er bombesikker på at det er flere enn meg som har tenkt det) og jeg gleder meg til å se hva som skjer videre i haugesund og med bloggen :)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits