JULEGAVE TIPS FRA LUSH

Julen nærmer seg, og det er ingenting værre enn å springe rundt i gaten som en gal på letting etter den perfekte gaven til venner og kjente. Som vanlig har man alltid noen som er umulige å finne noe til, så jeg tenkte at jeg kunne foreslå litt forskjellige gaver fra LUSH som garantert slår ann på julaften!

 

TIL LILLE eller STORESØSTER

THE FIRST SNOW

Kjempe fin gave til den søsteren som fortjener litt ekstra. Denne gaven er ?packed to the max med juleprodukter?. Man får et stykke Ice Blue (peppermint og havsalt) såpe, Too drunk humørbombe, et stykke Snow Globe (sitrongress) såpe, Glögg dusjgele (gløgg/krydret Cola), Iced Wine jelly (vannmelon og grapfruit) og en Once a Year massasjebar (spicy Hubba Bubba bubblegum)

 

TIL MAMMA

WINTER GARDEN

Luksusgaven til den søteste mammaen. Stor gave som absolutt viser hvor stor pris man setter på mammaen sin som alltid er der. Inkluderer en Olive Branch dusjgele (mandarin og olivenolje), Snow cake (mandelpudding) såpe, Vanilla in the Mist (vanilje/kaffe) såpe, King of Skin (fuktighetskrem i fastform), Mandarins Tea Party (Appelsin blomst og mandarin) såpe, Maple Taffy lipbalm (lønnesirup), Sugar Plum Fairy sukkerskrubb, og en Once a Year massasjebar.

 

TIL BADENYMFEN

CHRISTMAS STAR

Denne har vi ikke i butikken i Oslo desverre, men den er absolutt den perfekte gaven for en person som elsker å ta et deilig bad! Inkluderer Little Lushpud, Mrs. Whippy, Cinders, Butterball, So White og Winter Bath.

 

TIL VENNINNENE

CHRISTMAS TWEETS

Søt liten oppmerksomhetsgave med to deilige badebomber, Little Lushpud og Vanilla Fountain, og en liten Smitten håndkrem og et stykke Snow Cake såpe.

 

SNOW FAIRY GIFT

En bestselger med den så veldig kjente Snow Fairy dusjgelen, Shimmy Shimmy massajebar(med glitter!) og et stykke Angels Delight (søt og fruktig jellybeans) såpe.

 

Kanskje dette hjelper dere litt med de gavene dere sliter med!

 

- Mona.

 

4 kommentarer

Lizbeth Osnes

14.des.2010 kl.12:03

Mange fine tips her :D

Marianne

15.des.2010 kl.02:16

Har du noen bilder av sminkesamlingen din? =) Tittet tilfeldigvis innom bloggen, supersøt! Allerede lagt til i favoritt-listen min :)

Natalie.

15.des.2010 kl.19:59

fine tips :)

Monica

15.des.2010 kl.20:16

Så fine tips. Fikk lyst på alle pakkene selv, er en sucker for fine pakker. ;)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits