NOVEMBER FAVORITTER

November er over, og desember er her endelig! Med månedslutt kommer nytt innlegg om månedsfavoritter, for det har jeg allerede lovet dere. Er ikke så veldig gira på filming idag, så da blir det heller favoritter i tekst format!

So without further ado. My NOVEMBER FAVORITES!
1. MAC SUPERSLICK LIQUID EYELINER

Disse har jeg virkelig lagt min elsk på. De er lette å påføre og er fine og opake i fargen. Men det som virkelig selger meg i forhold til dette produktet er holdbarheten. Disse varer en evighet på. Jeg kan påføre denne klokken 8 om morgenen og gå på både jobb og skole, og eyelineren sitter fortsatt som støpt når jeg kommer hjem klokken 10 om kvelden. Så denne er perfekt for de som virkelig ikke har tid til å fikse sminken sin i løpet av dagen, og trenger et produkt som holder seg godt på egenhånd.

2. LUSH GLÖGG SHOWER GEL

NAM NAM NAM! sier bare jeg. Denne shower gelen er del av LUSH sin julekolleksjon, og den lukter helt himmelsk! Jeg synes den lukter en veldig kanelkrydret gløgg, men noen av medarbeiderene mine synes den lukter litt mer som krydret Cola. Uansett, denne har fort blitt en av mine storfavoritter! Den lukter kjempe godt i dusjen, og varmer godt i de kalde tærne mine etter en gåtur i Oslos kalde gater.

3. LUSH SYMPATHY FOR THE SKIN

Selvom jeg vanligvis sverger til LUSH Dream Cream pågrunn av min atopiske eksem, har jeg også sneket meg til å smøre meg med Sympathy for the Skin ganske ofte. Denne liker jeg fordi den er rik, myk og man lukter som dessert når man bruker den! At man får myk og fuktrik hud av den er heller ikke noe å klage på!

4. INGLOT COSMETICS

Ikke nødvendigvis et spesifikt produkt, men generelt sett hele merket. Jeg kjøpte mine første inglotprodukter i sommer, da jeg besøkte butikken deres i Times Square, New York, og når jeg var i London, nå nylig, var jeg også i butikken deres på Westfield Center. Jeg digger disse butikkene. Bra sminke til en billig pris! Jeg er spesielt fornøyde med øyenskyggene og gel eyelinerene deres!

5. MAC 187

Som et resultat av mine travle hverdager har denne kosten vært den eneste ansiktskosten jeg har brukt de siste ukene. Ikke at jeg genereltsett "trenger" noen flere. Denne påfører foundation, pudder, blush, bronzer, contour, highlighter perfekt!

 

Har dere noen november favoritter?

-Mona.

8 kommentarer

neonchips

04.des.2010 kl.00:08

MAC sin leppestift Vegas Volt. Digger den. Ha en fin helg!

Natalie.

04.des.2010 kl.00:13

God jul :-D

Jeg har blogg vs blogg, kanskje du vil melde deg på ? :)

Marianne

04.des.2010 kl.13:28

jeij! Bra at bloggpresset mitt hjalp:p... glögg =spicy colaaktig digg! :D...

Natalie.

04.des.2010 kl.15:29

Du er med på blogg vs blogg !

Monica

04.des.2010 kl.21:33

Hihi, morsomt at alle fargene på produktbildene ble svart/hvitt. ;) Jeg kunne virkelig tenkt meg å testet den lineren fra MAC. :)

toromvesen

04.des.2010 kl.22:37

Julie: Du har skikkelig mange og brae tips! Jeg stemmer på deg på blogg vs blogg :-D
Har du noen sminke/ skjønnhet videoer, isåfall det hadde vært kult. Tror jeg kommer til å følge denne bloggen ! :)

vew

07.des.2010 kl.22:40

kjempe bra <33

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits