HVOR BLIR DET AV OKTOBER FAVORITTER?

Av dere få som leser bloggen min er det kanskje noen som sitter og lurer på hvor i all verden min Oktober Favoritter innlegg blir av. Nå har det seg slik at oktober var en travel måned, med egentlig veldig lite og enkel sminke.
Av den grunn føler jeg ikke at det var noen produkter som skilte seg ut slik at jeg kunne kalle dem favoritter. Jeg brukte hovedsakelige kun veldig få produkter, mange av dem ble til og med nevnt i September Favoritter. 

Jeg ser derfor ingen grunn til å lage et "favoritt" innlegg, da jeg egentlig ikke hadde noen favoritter. Selvfølgelig kunne jeg ha funnet noen produkter jeg er glad i og kalle dem favorittene. Men det hadde blir ikke helt sant, og det føles ikke rett for meg. Derfor har jeg heller unnlatt å skrive om det, da det egentlig ikke er noe å skrive om.

November måned, however, vil absolutt få et favoritt innlegg, da det allerede nå er flere produkter som fremtreder som favoritter, så det innlegget kan dere se frem til!

Så med det, sier jeg god natt og forlater dere med en bit inspirasjon.

- Mona.

Stikkord:

5 kommentarer

Helene & Espen

16.nov.2010 kl.23:07

elsker bloggen :) fast leser her!

kommenter gjerne tilbake

chnattus

16.nov.2010 kl.23:52

wow for et bilde <3 elsker så ekstrem sminke!
Hihi! Jeg tilgir deg for det mona! Det går fint, gleder meg til november favoritter jeg! HVis det kommer! tihi <3

Yasi

18.nov.2010 kl.09:33

Hei Mona :)

Estée Lauder tester dessverre på dyr. Gå innom bloggen min for mer utfyllende forklaring. Så du hadde kommentert på det innlegget, så tenkte jeg skulle si ifra. Min feil =( Beklager det.

- Y

Monica

20.nov.2010 kl.21:17

Gleder meg til novemberfavoritter jeg da. Tenker selv å skrive slike innlegg i min blogg, da det er morsomt å lese hos andre hvilke produkter de liker :)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits