DIVERSE SMINKEINNKJØP FRA LONDON

Beklager at det har vært lite blogging i det siste. Men en kombinasjon av skole fra 09.00 til 16.00 og lange jobbvakter gjorde at det ble veldig lite tid til overs for bloggen forrige uke. Men nå er det en ny uke, og vi satser på at denne blir en bra en!

Begynner uken med et siste innlegg sminkeinnkjøp fra London.Som da er litt forskjellig concealer stuffies. Jeg er fortsatt på leting etter den perfekte concealeren, så da jeg var i London benyttet jeg anledningen til å kjøpe Laura Mercier Secret Camoflage Concealer og Bobbi Brown Creamy Concealer og Correctoren for undereye circles fra Bobbi Brown.

Jeg har hørt mye bra om disse, så håper de holder det de lover. For tiden bruker jeg Urban Decay sin 24/7 Concealer som jeg også kjøpte i London, og den er jeg veldig fornøyd med til nå!

 

- Mona.

7 kommentarer

Marianne

15.nov.2010 kl.18:48

nice! :D.... Jeg har enda ikke laget et innlegg om INGLOT øyeskyggene mine.. Fail!:p

Hanne

15.nov.2010 kl.18:55

Hvor i London kjøpte du sminken din? Skal til London neste uke, jeg :-)

MakeupChat - Mona

15.nov.2010 kl.19:00

Hanne: På Boots i Oxford Street og Picadilly Circus, på sminkeavdelingen på Selfridges, Inglotbutikken på Westfield Centre (som ligger pittelitt utenfor sentrum) :) Ellers har de masse bra på Superdrug, MACbutikkene, sminkeavdeling på Top Shop (der selger de bla. Barry M)

mshmaria

15.nov.2010 kl.19:15

fine innkjøp :D

Line S

15.nov.2010 kl.21:58

Håper du kan lage omtale på disse. Spent på hva du synes om de!

Monica

16.nov.2010 kl.18:13

Du er ikke alene om å lete etter den perfekte concealeren, vi får håpe vi finner den til slutt ;)
Sv; Aww, tusen takk søta! :D <3

Jeg elsker at det er flere i denne verden som også bruker en del penger på sminke! :D hihi, kan du kansje lage en sånn concealer test? Vise bilder av resultatet? For det tror jeg hadde hjulpet mange! Leter også etter den perfekte concealeren! It's hard stuff... -.- hihi <3

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits