LONDON INNKJØP - INGLOT

Jeg besøkte selfølgelig Inglot butikken på Westfield Centre, og der storkoste jeg meg. Fylte to øyenskyggepaletter og et blush palette med Freedom systemet de tilbyr der. Det er helt genialt!

Kjøpte også fem gel eyelinere i litt forskjellige farger.

Det er ikke så lett å finne nummer på øyenskyggene og blushene. Men er det noen dere er spesielt interessert i å finne tall på så gi meg beskjed, så skal jeg fikse det.


And on another note. Westfield Center var helt utrolig! Anbefaler alle som skal til London å gå der. Masse butikker og veldig eksklusiv atmosfære. Og Chicken Tikka Masalaen de hadde i food courten er en av de beste jeg har smakt. Indisk mat in my heart.
7 kommentarer

Makki - Kosmetikk

10.nov.2010 kl.15:37

OMG! Tusen TAKK for at du minte meg på on Inglot!! :D

Har faktisk nettopp bestilt billetter bort i Desember.. og så har jeg skrevet ned plasser jeg må innom mens jeg er der! Hadde helt glemt ut Inglot, og det suger å komme hjem derfra for så å komme på at jeg har helt glemt en plass...

btw. har du flere slike London innlegg på lager? Dette liker jeg!

Håper du har et kort samle innlegg om de forskjellige butikkene og plassene! Håper på å ta turen innom noe nytt! Og har du andre anbefalinger av butikker i westfield center? For det er en av de få plassene jeg har enda ikke vært innom i London.. utrolig nok!

og enda et til spørsmål, hvordan var prisene på Inglot?

og til slutt: I agree! Indisk mat in my heart <3

Makki - Kosmetikk

10.nov.2010 kl.16:05

haha, ser at innlegget mitt virker ganske desperat xD

Marianne

10.nov.2010 kl.16:38

INGLOT! :D.. Skal legge ut bilder av øyeskyggene mine snart jeg og.. Nå har jeg skrevet ned nummerene til alle sammen... Det tok tid:p.. haha!
Inglot er herlig syns jeg! Haha, fler og fler begynner å finne merket! Jeg har en grå øyenskygge, løspudder, liquid liner og litt annet! Men det ser ut som de har forbedret forpakningen siden jeg kjøpe det! Amazing! hihi <3 kleem <3

MakeupChat - Mona

11.nov.2010 kl.19:50

Makki: Det kommer litt av hvert om london nå fremover ja! :)

Prisene på inglot var veldig bra! Betalte 26 pund for blushene og 35 pund for øyenskyggene. (hele palettene). Gel eyelinerene kostet 8 pund :)

Makki - Kosmetikk

14.nov.2010 kl.20:33

Herligt! D der var jo kanon billigt, liksom i forhold til d jeg hadde forventet! :D

D

31.mai.2011 kl.10:08

Inglot er et polsk firma, produktene koster mye mindre i Polen en i Stor Britania.

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits