SI NEI TIL PELS!

Jeg blir bare så sinnsykt provosert av alt det som skjer i media nå i forhold til Pelsdyrindustrien! Jeg har lenge vært motstander av oppdrett av dyr til pels. Jeg synes rett og slett det er motbydelig av mennesker avler dyr bare for å skrelle av den pelsen. I utlandet  gjørs dette ofte mens de fortsatt er i live, og det er bare toppen av begeret for min del! Nå har det seg slik at Norge har veldig strenge regler og at alle farmene er underlagt mange regler. Men problemet er at det ikke blir fulgt.

Mennesker som driver med slik virkning kan umulig ha mye samvittighet. de jentene som strutter rundt med pelsjakker fordi det er "fint".. Ja, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne på det temaet der. Det er patetisk! Jeg spyr av alle mennesker som ikke respekterer dyrelivet.

Dyr har følelser! De blir redde, de føler smerte, de kan elske! At noen misbehandler dyr er skammelig! Dyr fortjener respekt! Ville dyr skal være ville! Og husdyr skal behandles på samme måte som du behandler alle andre levende vesener!


Denne søte skapningen skal ikke leve i bur! Og skal hvertfall ikke brukes som klær!

Budskapet er enkelt: SI NEI TIL PELS!

 

- Mona.

ps: for dere som vil komme med provoserende kommentarer om ditt og datt. Det er ingen vits. Jeg vet hvor jeg står, og alt annet er urelevant for min del. So save the BS. Folk må ta et ståpunkt mot pelsindustrien!

Stikkord:

5 kommentarer

enig :)

fin blogg du har !
Ååå det er så trist! Enig! Hvem vil gå rundt med døde dyr på seg!! :( forferdelig!
Enig i alt du skriver. Det knytter seg i hele kroppen min hver gang jeg ser noen med pels.

Si nei til pels!!!

måh

03.nov.2010 kl.10:50

jeg er så fullstendig enig som det går an å bli.. får vondt inni meg av å tenke på at dyr har det vondt.. jeg har en vanskelig hverdag og det som holder meg opp og gir meg noe å se fram til er å komme hjem til dyrene mine.. dyr er uerstattelige skapninger med følelser, egen vilje og ikke minst personlighet.. =)

LinnieAlexis

10.nov.2010 kl.22:46

Jeg tråla igjennom bloggen din og fikk se innlegget her. Må bare si at jeg er FULSTENDIG enig i ALT du sier! Har altid fått en kvalmhetsfornemmelse av å se folk sprade rundt i pels! Det er jo ikke fint en gang! Eneste pelsen som er fin er den som sitter på det søte dyret den hører til! Kjenner jeg blir provosert.

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits