WHATEVER WEDNESDAY - Shopping i London

Nå er den kun snakk om timer før jeg setter fot på Britisk jord - nærmere bestemt London, hvor jeg, sammen med en veldig god venninne, skal besøke en annen veldig god venninne, som studerer der. En tur til London resulterer alltid i shopping og sightseeing, og siden jeg allerede har vært i London, tenkte jeg at jeg ville dele mine shoppingtips!

 

1. COVENT GARDEN.
Koslig område med masse forskjellige butikker. For min del er LUSH butikken i Covent Garden den store destinasjonen. For alle LUSH fanatikere er denne butikken et absolutt must å besøke. Den første butikken i London, og igrunn den mest omtalte og Lusheste av alle Lush butikkene i verden!

2. REGENT STREET. 
Stor gate som går oppover fra Picadilly Circus og mot Oxford Street. Har også en deilig Lush butikk, men også butikker som Clarks (skobutikk) og en kjempe stor lekebutikk som alltid er morsom å utforske. Regent Street er også en favoritt da den leder inn mot Carnaby Street, som er en stor gågate med butikker som Benefit og MAC PRO! Mac Pro er verdt et besøk for dem som liker sminke!

 

3. OXFORD STREET.
TopShop, Primark, Selfridges, Bershka, New Look, River Island etc etc. Her finner man shoppingmekka for de som har lyst på klær, accessories og sminke for en grei penge. Oxford Street er garantert den travleste gata i London, så om man skal dit må man smøre seg med tolmodighet, for her er det mye folk samlet på en plass! Men man kan virkelig treffe på gull funn om man ikke bryr seg om at det er trangt om plassen!4. CAMDEN MARKET.
Pittelitt utenfor sentrum, men vel verdt turen på undergrounden. Her er det mange sjapper og små"harry" butikker som selger alt fra a til å. Her finner man også masse outletbutikker for butikker som f.eks Aldo's (skobutikk). Her er det viktig å holde tunga rett i munnen, for om man virkelig vil kan man finne masse bra og litt annerledes saker og ting, spesielt sko og accessories!Noen andre som har gode shoppingtips man bør sjekke ut i London?

 

Da springer jeg ut dørene. Veldig usikker på om det blir noe blogging mens jeg er i London. Vi får se hvor travelt det blir.

 

- Mona.

6 kommentarer

Little Miss Sunshine

03.nov.2010 kl.12:34

Åh, jeg har SÅ lyst til å dra til London! Fine tips, liker sånne innlegg.

Ha en super tur, håper du finner masse fint:)

Benedicte

03.nov.2010 kl.13:12

Go tur.... Litt sjalu nå ja ;)

Marianne

03.nov.2010 kl.19:39

Kos deg da!! :D:. Du kommer vel på søndag? antar det jeg:p
Sv; Aww, tusen takk Mona, du legger alltid igjen de søteste kommentarene! ! ! Ååå så heldig du er som kjenner noen i London! Jeg var der i sommer selv, men jeg husker bare oxford street, du har god hukommelse! :O

Skal jeg fortelle deg noe Mona? Du er favoritt beauty bloggeren min av alle sminkebloggerne som jeg vet om! Ikke bare fordi du er så hyggelig, søt, ikke egoistisk, smart, allvitende og har gode råd - men du har et skikkelig talent! Og en helt random side note: digger brynene dine! Du har et så velproposjonert annsikt også! Du er så pen naturlig! Du er herlig! Jeg har fulgt bloggen din siden første gang jeg trykket meg inn! Du er fantastisk! Hihi! Absolutt favoritten min! Jeg lærer mye av deg! :D <3 <3 stor bamse kleem <3

Ina

06.nov.2010 kl.20:36

Sv; Aww aww awwww, tusen takk Mona! Det er såå kult at vi er hverandres yndlingsblogger! Gleder meg til ditt neste innlegg! Å du er såå snill!! <3

Malin & Ida

12.nov.2010 kl.13:15

Liker, fin blogg forresten! :))

-Ida

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits