OMTALE - LUSH DREAM CREAM
Når høsten og vinteren melder sin ankomst er det bare et spørsmål om tid før den atopiske eksemen min slår til. Jeg har lenge slitt med dette, og da jeg var liten var den kun en krem fra dødehavet som gjorde susen, men ettersom tiden gikk gikk den tom, og jeg var uten gode alternativer.

Da jeg flyttet til Oslo ifjor høst ble eksemen bare dårligere, da været i Oslo er både kaldere og tørrere enn Haugesund. Men heldigvis kom LUSH meg til unsetning. body lotionen Dream Cream har virkelig vært en lifesaver! Den tynne, men rike konsistensen, gjør at den smelter inn i huden lett og gir god fuktighet til tørr og problematisk hud.

Dens ingredienser er også deilige. Med både rose ekstrakt, kamomille og lavendel olje er den kjempe beroligende og klødempende.

Så for folk med tørr hud og atopisk eksem er den gullverdt!

 

KONKLUSJON
+ Rik, men tynn i konsistensen
+ deilige og naturlige ingredienser
+ genial på eksemhud 
+ Grei pris, 165,- for 240g

- ikke super tilgjenglig for alle (Lush butikkene i Trondheim og Oslo, og nettbutikk)

 

5.5 av 6 stjerner

 

- Mona.

5 kommentarer

Marianne<3

28.okt.2010 kl.21:05

JEG LOVER!!!:D.. Jeg har blitt skikkelig dårlig :/... Er sykemeldt i en uke nå... Så blir ikke noe lus-halloween på meg engang.. Er skikkelig sur:p
Jeg har også atopisk eksem. Spesielt på skuldrene, magen og ryggen. Spesielt når den er minus grader ute, om sommeren har jeg aldri noe. Solarium pleier og hjelpe litt men er jo ikke så bra da. Jeg kan seriøst våkne om morgenen og kjenne på huden min om det har vært minus grader om natten eller ikke, sprøtt.

Da MÅ jeg jo prøve denne, takk for tipset!

Marianne<3

28.okt.2010 kl.21:05

btw: Dream Cream<3<3..

Marianne<3

28.okt.2010 kl.23:47

Haha!! Er kanskje noe annet å se det på bloggen da?:p.. Om en ukes tid må du komme og vaske børstene mine.. hahahah.. Neida, lover å vaske dem selv.. Nå som jeg er syk orker jeg ikke å gjøre noe egentlig.. Greier ikke å lese engang.. Så derfor blir det mer blogging:p

Heidi Øksendal

29.okt.2010 kl.09:52

Den er så herlig god, men fytti katta å vondt den lukter :P hehehe :D Det er verdt det da!

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits