OMTALE - MAC SUPERSLICK LIQUID EYE LINER

Denne type eyeliner kommer i 9 forskjellige farger, og ble opprinnelig lansert med Fabolous Felines kolleksjonen som kom ut i september. Disse er en vannbasert flytende eyeliner som tørker utrolig fort.

Det som imponerer med mest med disse er holdbarheten. Jeg har relativt rennende øyne, og linere og øyenskygge pleier ofte å skille seg eller gnis ut i øyekroken i løpet av dagen. Det gjorde ikke disse eyelinerene, selv når jeg brukte winged eyeliner (pinup stil). De holder seg godt på øyet og blir der til man vasker dem vekk, og selv da er de litt vanskelige å fjerne med det første.

Fargeutvalget er supert. Man finner både lyse og mørke farger. Finishen på linerene er derimot veldig ensidig. De fleste har en metallisk finish, men jeg tror den svarte er relativt matt, med litt glossy utseende, når den tørker.

Lineren kommer med en så kalt "felt-tip" som er et veldig omdiskutert emne. For min del likte jeg denne, og jeg synes den gjorde det veldig lett å påføre. Kosten er også kort, som gjør det lett å ha kontroll under påførselen. Derfor tror jeg at denne lineren kan være veldig fin for nybegynnere som ikke føler seg super stø i hånda.

+ Fine farger
+ BRA holdbarhet
+ Lett å påføre
+ God påførings"kost"

- Ensidig finish på fargene
- Relativt dyr for å være liner (med kun 1,8ml innhold) koster 170,- på MAC butikker i Norge

 

Absolutt en vinner i min bok, og jeg har planer om å kjøpe de 6 fargene jeg mangler når jeg reiser til London i november.

5.5 av 6 stjerner

 

Swatches:


Treat me nice (grønn), Desires & Devices (brun), Pure Show (gull)

 

-Mona.

4 kommentarer

maquillage

11.okt.2010 kl.00:30

Fine! Kanskje jeg må skaffe meg en av de :)

Pia Fjellmann Hansen

11.okt.2010 kl.09:31

SV: tusen takk! :D

ewymarie

11.okt.2010 kl.14:15

Fint tips : )
Sv; Tusen takk! Ja jeg gleder meg virkelig til jeg får den, er så bra du liker den! :D <3

Jeg har bare pure show og jeg er enig i det om at den er super dyr -.- på mac sine nettsider koster det til og med mindre! Det er derfor internett er oss beautybloggeres beste venn! :D <3

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits