INGLOT COSMETICS


Inglot Cosmetics er et Polsk sminkemerke, som fortsatt er relativt lite utbredt i Norden. De har noen få butikker rundt om i verden, deriblant en butikk ved Times Square i New York, hvor jeg ble kjent med merket. Sminken minner meg veldig om MAC. Dette er fordi de har utrolig mange forskjellige farger, både i blushes, øyenskygger, leppeprodukter og neglelakker. Så i likhet som MAC, kan Inglot anses som et veldig fargerrikt merke.En annen likhet er deres "freedom" konsept, som da er et system hvor man kan velge blant forskjellige størrelser paletter og kjøpe "refill" øyenskygger som man kan legge i disse palettene.

Det som er fint med Inglot er at man har enda større utvalg enn MAC i forhold til palettes. Man kan da velge mellom runde og firkantede produkter, og så i forhold til størrelser på palettene. Her kan man velge mellom paletter som har plass til 2, 3, 4, 5 eller 10 øyenskygger, og 2 eller 4 blushes. Dette konseptet er utrolig unikt og veldig praktisk, da man kan ha mye større kontroll over hvor mye penger man vil bruke.

Selv har jeg et palette med 4 blushes og et palette med 10 øyenskygger. Bilder, omtale og swatches av disse kommer etterhvert som jeg får testet alle fargene. Men jeg må si av de jeg allerede har prøvd så er jeg veldig imponert. Samme kvalitet og pigmentering som MAC, men mye billigere. På MAC i USA betaler man 179 dollar for et palette med 15 øyenskygger, mens jeg betalte 55 dollar for et palette med 10 øyenskygger på Inglot. Så de er jo betraktlig mye billigere på Inglot.

Inglot har også butikk i London, så der skal jeg absolutt ta turen når jeg er der i november. Jeg gleder meg!
Så jeg må bare si at Inglot er absolutt et merke alle som interesserer seg for sminke bør holde øyet oppe for.

 

Noen andre som har erfaring med Inglot?

- Mona.

Stikkord:

5 kommentarer

AnotherMakeupBlog

22.sep.2010 kl.15:34

Jeg har hatt lyst til å prøve dette merket lenge! Vet du om et sted en kan kjøpe det på nettet? :)

Hvis du har lest Jangsara's blogg, så har du sikkert sett at hun også skryter av Inglot :)

Marianne

22.sep.2010 kl.21:48

ååH.. Gleder meg så masse til jeg skal til London!!! Kommer helt sikkert til å kjøpe en del ting!! :D... gledermeggledermeggledermeggledermeggledermeg!!!
Jeg har også erfaring med Inglot! Jeg oppdaget det da jeg faktisk var i selve polen. Kjøpte ikke utrolig mye, kjøpte noen øyenskygger og løspudder for et år siden, er ikke så værst med tanken på hva jeg betalte. Og løspudderet kom i så stor boks at jeg enda ikke har brukt halve av en gang! De hadde stort farge utvalg og merket hadde butikk på hvert eneste store senter jeg var på i Polen. Jeg liker det store utvalget, men de er ikke så utrolig pigmenterte, men funker så lenge du jobber med dem mener jeg! :D <3

Maria

13.nov.2010 kl.17:07

Kom over butikken da jeg var i Krakow, og jeg følte meg praktiskt talt som i himmelen! Er kjempe fornøyd med systemet, og de har kjempe flotte farger!

Zalah

20.jul.2011 kl.21:11

Jeg har kjøpt Inglot produkter i Warszawa. Egen liten butikk, hyggelig og hjelpsomt personale, og fantastiske priser! De har utsalg av Inglot i København, så det er bare å passe på å få med seg det om man er der! Nettutsalg er ikke mulig fra Norge så langt jeg har funnet ut, men vi kan jo håpe på at det kommer!! Og FOR et fargespekter!!!!!!

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

21, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden tar et halvt år fri fra studiene. Jeg bruker mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete. Om du har noen spørsmål må du gjerne legge igjen en kommentar eller ta kontakt på mona_s_hauge@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits