PLAN FOR NESTE UKE

Ok, så neste uke skal jeg på ekskursjonstur med skolen. Vi skal på norgestur med BUSS, noe som gjør at internettilgangen min er noe usikker. Jeg skal ikke ha med meg pc, fordi det virker veldig ulogisk i forhold til reiseplanen.
But fear not. Jeg har skrevet et par innlegg og arkivert dem, så jeg håper at jeg får tilgang til internett på noen av hotellene vi skal sove på. Uansett, så har jeg hvertfall iPhonen, og kan koble meg opp på mobilt nettverk om det blir total nød, så jeg håper jeg får postet innleggene jeg har arkivert, slik at dere ikke går en hel uke uten innlegg. Men dette innlegget er vel egentlig da en forklaring på hvorfor jeg ikke svarer på eventuelle kommentarer osv osv.

Men da er det sagt, da skal jeg få prøve å lage et par innlegg til slik at jeg har masse å komme med neste uke! Så håper jeg at alle får super duper uke! Det skal hvertfall jeg ha.

Og by the way, idag bestilte jeg og en venninne tur til London, 3-7 november for å besøke ei venninne som studerer der. Så hvis dere har noen tips til hva tre jenter på 20år kan finne på, og hvor vi bør shoppe i London så rop ut! Jeg har vært i London før, men det har ikke venninnen min, så vi blir veldig glade for forslag!

 

- Mona.

Én kommentar

Hege

20.sep.2010 kl.08:42

Kati e det du reise? Idag?

Det e bare 6 dagar idag te eg ska te callington :D!

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits