DAGENS NEGLER - OPI Lincoln Park at Midnight

Dag to av vår norgestur! Må si det begynner å bli betraktlig kaldere. Akkurat nå er vi i Røros, men snart er det avgårde igjen, og da setter vi kursen mot Trondheim!

 

På neglene mine atm: OPI Lincoln Park at Midnight

It's so pretty!


Det tar på neglene å være ut på reise, så idag er jeg nødt til å file alle sammen ned. Asj, jeg som har vært så flink til å spare.. Jaja, det er det som skjer når man klarer å glemme Lemony Flutter og Top Coaten hjemme..

- Mona.

3 kommentarer

katrinestest

21.sep.2010 kl.15:00

Flott farge som brukes for lite her i gården. Synes ikke den er noe særlig å legge, må ha så mange llag før jeg blir fornøyd ;) Men kanskje jeg skal skjerpe tolmodigheten min, for resultatet er jo uten tvil verdt det!

katrinestest

21.sep.2010 kl.16:55

Jeg ser jo nå at min faktisk er linkoln park after dark, så da er det ikke rart din var penere enn mi ;) Reagerte på at din så så shimrende og lilla ut, for min har null shimmer og er mer mot sort med et hint av lilla. Nydelig farge den også, men et herk å legge som skrevet tidligere....

kristinefargerik

21.sep.2010 kl.18:45

Elsker OPI negelakker, de er så utrolig bra! Den der så herlig ut :)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits