OMTALE - OCC LIPTARS

Jeg bestillte disse gjennom ACW-nettbutikken, etter flere måneder med sikling! Flere Youtubere har omtalt disse, og rost dem opp i skyene. Så når ACW begynte å føre disse på nettsiden. Måtte jeg bestille noen og prøve dem selv.

FARGER: OCC Liptars kommer i en stor variasjon av farger, alt fra hvitt, blått, rosa, rød, svart osv osv. Det som er genialt med disse er at de er en lipgloss konsistens, og kan derfor blandes sammen utrolig lett. Dette gjør at man har uendelig mange muligheter i forhold til farge.

PIGMENTERING: Disse er helt sinnsykt pigmenterte! En liten dråpe holder mer enn nok for hele leppene. Man trenger veldig lite, noe som gjør disse utrolig økonomiske. De koster 12.50USD, og en slik tube kommer til å var evig, på grunn av at man bruker så lite om gangen.

HOLDBARHET: Lipgloss konsistens, mer pigmentert enn leppestift, bra holdbarhet. Men, det disse ikke klarer er å holde seg innenfor leppekanten. Jeg har brukt dem med og uten lipliner, og uansett hvordan jeg bruker disse siger de utenfor leppene etter et par timer.

Disse bør derfor ikke brukes om man planlegger å bare legge en knallfarge på leppene og la det være resten av dagen, for disse krever oppfølging og touch-ups i løpet av dagen.

PÅFØRING: Veldig lett å påføre, men man får mer kontroll over mengde produkt og plassering hvis man bruker en sminkekost til å påføre.

GENERELLE TANKER OM PRODUKTET: Veldig fint og annerledes produkt. Genialt for de som liker å leke seg med leppefarger. En annen ting jeg liker med disse er at de har pepperminte olje som en av ingrediensene, som gir en deilig avkjølende følelse på leppene når man påfører dem.

 

OPPSUMMERING:

+ Mange fine farger

+ God konsistens

+ Lett påføring

+ God holdbarhet

 

- Ikke vidt tilgjenglig

- Siper ut av leppene etter et par timer

 

Ett veldig bra produkt. Men ikke feilfritt!

5 av 6 stjerner

 

SWATCHES


Fargene: Vintage, NSFW, Demure, Anime, Grandma, Melange

Man ser allerede på swatchene hvordan de siper ut i kantene. Men på disse har jeg litt tykkere lag enn det jeg bruker på leppene, så da vil sipingen skje raskere.

Noen andre som har prøvd disse? Hva synes dere om dem?

- Mona.

 

Én kommentar

maquillage

23.sep.2010 kl.16:53

Bestilte selv fra ACW for noen uker siden, så de kommer vel straks i posten og gleder meg veldig til det! :)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits