PRODUKT FOKUS - MAC PIGMENTS

Et av mine favoritt podukt er MAC sine pigments, grunnen til dette er at pigmentene kommer i en utrolig stor variasjon av farger og finishes og derfor et de et utrolig verktøy.

My babiesI denne esken bor de vanligvis


MAC pigments er teknisk sett et løst pudder, tilsatt forskjellige fargepigmenter og noen av dem har glitter. Noe som er flott med løst pudder er at det tillater brukeren å bruke produktet på uendlig mange forskjellige måter. Pigments, for eksempel, kan man bruke til

 • Tørr øyenskygge
 • Våt øyenskygge
 • Blush
 • Highlight
 • Bronzer
 • Leppestift/lipgloss
 • Ansiktsmaling
 • Presset til fast øyenskygge/blush

Osv osv. Uendlige muligheter!

 

Blant favorittene mine finner du fargene

 • Melon: nydelig peachy/pink farge. Utrolig fin som både øyenskygge, blush og lipgloss! Veldig allsidig farge, som er fin på de fleste hudfargene.
 • Teal: Dramatisk grønn/blå shimmer farge. Denne er utrolig kul, for den ser ut som flere forskjellige farge samtidig. Derfor er det en farge man kan bruke alene uten at det blir for kjedelig eller rart.
 • Vanilla: Det mest allsidige pigmentet til MAC. Hvit/lys farge med masse shimmer! Utrolig fin som highlighter på brynbenet, som highlighter på kinnbenet. Denne er også super til å blande VELDIG LITE i foundationen din for litt ekstra glød.
 • 3D Silver Glitter: Det fineste glitter made in world history!

 

 

Melon, Vanilla, Teal og 3D Glitter over (alle swatchet tørre, uten base)


Det eneste som er litt småirriterende med pigments er at de er skammelig dyre i Norge! Før fikk man 7.5g produkt, og nå er det 4.5g i hver krukke - og til samme pris!!?

Et lite tips for de som synes pigments er litt for dyre: hvis du kjenner noen som også interesserer seg for sminke, kjøp et pigment sammen og del det. Man får kjøpt små sminkejars (10g) på hobbybutikker, Visage butikken i Oslo, på Ebay. Disse kan da brukes til å fordele pigmentet over i to separate krukker.  Dette har jeg gjort med søsteren min, og jeg må si at det har funket utrolig bra! En slik krukke kommer til å vare evig, og det er høyst usannsynelig at den vil bli brukt opp!

For guds skyld! Ikke del på samme krukke! Det blir veldig uhygienisk over tid.

Noen som har erfaring med MAC pigments? Noen favoritter, anbefalinger?

 

- Mona.

 

 

5 kommentarer

dina marie

16.sep.2010 kl.18:38

kjempe fine farger! :D

hoyesensmakeupandbeauty

16.sep.2010 kl.20:32

wow, her var det mye lekkre farger:)

Marianne

16.sep.2010 kl.21:27

Du og alle de digge pigmentene dine!! Er iallefal ikke sjalu........ikke i det hele tatt.... *kremt*... Men HERREGUD,visste at de hadde fått nye krukker, men visste ikke at man fikk SÅ mye mindre.. irriterende da! Skal kjøpe meg melon snart.. den er på min "must have list"

FÅ EN INGLOT OMTALE MED SWATCHES OG SÅNN DA? :D:D:D..

AnotherMakeupBlog

16.sep.2010 kl.21:28

Fine farger :) Ønsker meg flere pigmenter, har bare ett og det er heritage rouge :) elsker det. men jeg tror det holder for meg å kjøpe sample sizes, de varer utrolig lenge de også :)
Elsker Mac Pigments og at du har så mange! Du slår meg definitivt det! :D <3

Sv; Takk! Ja, det må du! :D <3

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits