DAGENS TIPS - NEGLEBÅNDSKREM

Tenkte jeg skulle komme med et tips som virkelig har gjort under for neglene mine, og det er neglebåndskrem. Det er viktig å gi fuktighet til både negler og neglebånd slik at huden og neglene beholder sin elastitet og ikke sprekker opp.

Personlig elsker jeg LUSH sin Lemony Flutter. Den er utrolig fuktighetsgivende, har masse deilig og NATURLIGE ingredienser, imotsetning til hva de fleste konkurrerende produktene, som oftest kun inneholder masse kjemikalier. Det jeg liker med denne er at den er utrolig fet, men trekker veldig fint inn i huden. I tillegg inneholder den fersk sitron, som er et naturlig blekemiddel, noe som er supert for dem som lider av litt missfarginger på hud og negl som et resultat av sterk farget neglelakk

Hvordan jeg gjør det: Først og fremst, dette gjør jeg om kvelden, når jeg ikke har noen planer for resten av dagen. Når jeg bruker denne sløser jeg litt. Aller først fjerner jeg all neglelakk med acetonfri neglelakk fjerner, deretter filer jeg tuppene, slik at all slitt negl er borte. Deretter påfører jeg et tykt lag Lemony Flutter. Når jeg sier tykt, mener jeg den type tykt at man ikke kan bruke hendene til noe særlig etterpå. En real stor dasj, rett og slett. Så hopper jeg til sengs, eller i sofaen med tvkontrollen, og lar kremen trekke inn. Når jeg våkner om morgenen er kremen trukket inn, så jeg tar en tørr bomullspad og tørker godt over neglene slik at de er rene. Etter det tar jeg på basecoat, neglelakk og top coat.. TaaaDaa! Neglene føles utrolig velstelte og sunne!

 

- Mona.

3 kommentarer

Nail It!

15.sep.2010 kl.16:28

Årrh, jeg har kjempe lyst til å prøver Lush sin krem, har hørt masse bra om den :)

Heidi Øksendal

15.sep.2010 kl.17:55

Ja denne er kjempegod :D Elsker den!

AnotherMakeupBlog

15.sep.2010 kl.21:28

Bra tips :) Har en fra Burt's Bees, men har lyst til å prøve denne neste gang ;)

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits