NYX JUMBO EYESHADOW PENCIL - swatches og omtale

Nyx Jumbo Eyeshadow Pencils er et genialt produkt. De kommer i en fargestiftaktig form med en øyenskygge i kremform. De kommer i en stor variasjon av farger, nærmere 28 forskjellige. Jeg har tolv av dem selv så jeg tenkte jeg skulle ta bilder og swatche dem for dere. 
Disse er supre som øyenskyggebase pågrunn av deres kremete konsistens. De er gode til å feste øyenskyggen godt til huden. Det eneste som er viktig å huske når man bruker disse er at de ikke er smudgeproof, og bruker man for tykt lag vil den "crease", altså skli og legge seg i globallinjen, noe som ikke er like attraktivt. 

Uansett, med prisen $3.25 per stk hos Cherryculture.com er disse absolutt ikke et bomkjøp. De er allsidige og utrolig greie å bruke!

Konklusjon:
+ Billige
+ Alsidige
+ Mange farger
+ Fin som øyenskyggebase

- Man må "lære" seg å bruke dem
- Varer ikke super lenge på øyet

4 av 6 stjernerSwatches:Øverste rekke: Milk, Cottage Cheese, Yellow, Strawberry Milk, Oyster, Orange, Hot Pink
Nederste rekke: Horse Raddish, Pacific, Purple, Iced Mocha, Dark Brown- Mona. 

6 kommentarer

katrinestest

06.sep.2010 kl.21:04

Fikk mine tre på lørdag, milk, cottage cheese og rocky mountain green. CC er allerede blitt brukt flittig som base. Gleder meg til å få testet de ordentlig!
Digger disse! :D
Fin omtale, kult at du tørte å gi den noe annet enn en toppkarakter, jeg føler at alle bare gir 7 av 6 poeng og sier at det ikke er negative ting med dem , så fint med en realistisk en! Dig it! Du er en av de få bloggene jeg leser, fordi du faktsik kan sminke, så det er bra! Love it!

hoyesensmakeupandbeauty

06.sep.2010 kl.22:15

må skaffe meg noen av de tror jeg:D

Nora

06.sep.2010 kl.22:43

Jeg har et par av disse, og liker dem veldig godt :) Bruker dem aldri uten øyenskygge over da, og da holder de lenge :)

juliane

07.sep.2010 kl.15:45

de var kule!! sånne vil jeg ha :)
fin blogg!

Skriv en ny kommentar

MakeupChat - Mona

MakeupChat - Mona

20, Haugesund

En 20år gammel Haugesundsjente som for tiden studerer ved AHO i Oslo. På fritiden jobber jeg, og bruker alt for mye tid på sminke, neglelakk og allting jentete.

Kategorier

Arkiv

hits